pondelok 3. mája 2010

Oslávte s nami Svetový deň Fair Trade 2010!



Spoločne môžeme urobiť rozdiel v životoch malých výrobcov, farmárov a remeselníkov na našej planéte. Fair Trade so svojimi tisíckami podporovateľov chce dosiahnuť práve to! Je konkrétnym a efektívnym spôsobom, ako sa zúčastniť na budovaní lepšieho sveta pre niekoľko miliónov malých výrobcov v Afrike, Ázii a Latinskej Amerike. Aj z tohto dôvodu má Svetový deň Fair Trade mimoriadnu občiansku podporu a oslavuje sa vyše stovkou podujatí vo viac ako 70 krajinách po celom svete.

„Buď zmenou, ktorú si želáš vidieť vo svete,“ povedal Gandhí. Prispejme k boju proti klimatickým výzvam, zmeňme spoločenské postavenie žien a posilnime malých výrobcov tým, že im dáme slovo a podporíme Fair Trade. Fair Trade zaručuje, že malí výrobcovia dostanú spravodlivú odmenu, budú mať dobré pracovné podmienky a spravodlivé ceny za bezpečných podmienok a zohľadňuje udržateľný rozvoj a sľubnú budúcnosť pre milióny komunít farmárov a remeselníkov vo svete.

Svetový deň Fair Trade 2010 je o Fair Trade, o ľuďoch, organizáciách, výrobcoch, spotrebiteľoch, podporovateľoch a všetkých, čo zdieľajú tieto ciele. Ale čo je ešte dôležitejšie, je o nás. Je to náš deň, ako upútať pozornosť na našu silu zmeniť svoju komunitu a náš svet k lepšiemu prostredníctvom Fair Trade. Spoločne môžeme zmeniť životy malých výrobcov, farmárov a remeselníkov, po celom svete.

Svetový deň Fair Trade je náš deň. Pridajte sa k oslavám miliónov ľudí a staňte sa zmenou, ktorú hľadáte, vyjadrením svojej podpory pre Fair Trade. Pomôžte celosvetovo rozšíriť túto správu, zmeňte svoje spotrebné správanie a zúčastnite sa 8. mája 2010 podujatí Svetového dňa Fair Trade. Pridajte sa k nám pri zameraní sa na chudobu, klimatické výzvy a ekonomickú krízu. Pridajte sa k nám pri oslavovaní Svetového dňa Fair Trade!

Zdroj: www.worldfairtradeday10.org



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára